Kattintson ide a menü megnyitásához!

AirLeaf fan-coil

 • Switcher 1
 • Switcher 2
 • Switcher 3
 • Switcher 5
 • Switcher 1
 • Switcher 2
 • Switcher 3
 • Switcher 5
Egyedülálló formatervezésű, megbízható, szinte teljes csendben működő és télen-nyáron kellemes helyiséghőmérsékletet biztosító, DC inverter készülékek. Meghökkentően vékony, fémházas kivitelben készülnek. Vastagságuk mindössze 13 cm (!), vagyis helyigény jóval kisebb, mint bármely más hasonló termék helyszükséglete.

Az AirLeaf fan-coil család az olasz INNOVA s.r.l. cég saját fejlesztésű és gyártású készülékei, amelyek az észak-olaszországi Pieve di Bonoban készülnek. Ezek a termékek kiváló választást jelentenek fűtési, hűtési és páratartalom csökkentésre egyaránt. Két- és négycsöves változatban rendelhetők. Alapszín a RAL9003 fehér vagy az ezüstszín, de felárért a RAL színskála bármely színével rendelhető.

Az AirLeaf fan-coil család rendkívül jól illeszthető az alacsony hőmérsékletű hőtermelő berendezésekhez (hőszivattyú, kondenzációs kazán) és a szolár kollektorokkal kombinált rendszerekhez is. Kifinomult vezérlőberendezésének köszönhetően az AirLeaf egész évben kellemes komfortérzetet biztosít.

Az AirLeaf fan-coil család különösen gyorsan fűti fel, illetve hűti le a helyiséget, majd az elért hőmérsékletet pontosan és halkan tartja fenn. Ezeket a készülékeket szemet gyönyörködtető dizájn jellemzi. Az AirLeaf fan-coil modellek között az SL, az SLS és az RS modellek meghökkentően vékony kivitelben készülnek, aminek köszönhetően szinte bárhol könnyen felszerelhetők.

Az AirLeaf SL, SLS és RS fan-coil rendkívüli vékonysága a ventilátor és a hőcserélő innovatív elhelyezésének köszönhető. A ventilátor tangenciális, aszimmetrikus lapátokkal szerelt, a hőcserélő pedig megnövelt homlokfelületű, ami lehetővé teszi a nagy levegőáramlást kis nyomásesés és igen alacsony zajszint mellett. Az SLS az SL modell alacsony magasságú – 38 cm-es – változata. Az RS fan-coil pedig a fő ventilátor kikapcsolása melletti sugárzó hatású működésével különbözik a többi modelltől.

Az egyedülálló ventilációs hatékonyságnak köszönhetően az AirLeaf fan-coil motorja észrevehetően kevesebb energiát fogyaszt. A ventilátor sebességét a hőmérsékletszabályozó arányos integrál logika szerint folyamatosan modulálja, ami vitathatatlan előnyöket biztosít például nyáron a hőmérséklet és a levegő páratartalom szabályozása szempontjából.

A modellválaszték falra szerelhető és falba vagy álmennyezetbe építhető változatokat tartalmaz. A falra szerelhető fan-coilnál a padlóból alulról jövő csőcsatlakozások elegáns lábakkal fedhetők el. Az AirLeaf készülékek vékonysága lehetővé teszi a körülötte lévő kialakításhoz, szerelvényekhez való tökéletes illeszkedést. 

2017-től a Raspberry hardveren létrehozott Innova webszerver biztosítja a PI (arányos-integrál) vezérlésű (az Airleaf család esetében az ECA644II, ECA647II, ESD645 vezérlő; az összes modellnél az ECA649II, a Filomuro SLW és a Filoterra SLF esetén a PCB dedikált modbus) fan-coilok összekötését standard vezetékes vagy vezeték nélküli LAN hálózatba.

Mindezzel a fan-coilok távvezérléssel kapcsolhatók és állíthatók. Lehetséges továbbá minden egyes fan-coil heti működésének beállítása, zóna vezérlés, stb. Valamennyi funkció interneten keresztüli távvezérléssel kapcsolható, külön kiegészítő szoftver nélkül.

Ajánlott mindazoknak akik:

 • nem szeretnék, hogy a fan-coiljuk elvegyen egy csomó értékes alapterületet a lakásukból;
 • gyönyörűen formatervezett, egyedülállóan vékony fan-coilt szeretnének és nem az általánosan elterjedt vastag, bumfordi kinézetű készüléket;
 • fontosnak tartják, hogy a fan-coil fémházba szerelt legyen és ne műanyagdobozos (elszíneződés és zajprobléma a rezgés miatt);
 • kifejezetten halk és alacsony áramfelvételű készüléket szeretnének;
 • hőszivattyús fűtési/hűtési rendszerhez keresnek alacsony hőmérsékletű hőleadókat, mellyel a felületfűtést részben vagy kiváltják vagy kiegészítik (pl. padlófűtés + fan-coil fűtés/hűtés);

Magyarországon legkedveltebb AirLeaf konfigurációk:

SL400C fehér, SL600C fehér, SL800C fehér extralapos fan-coil (vagy az ezüstszínű, A jelzésű változat)

V20139II 2-utú szelep vagy V30361II 3-utú szelep a fan-coilba építve

ECA644II LCD kijelzős, érintős, szobatermosztátos kezelőegység inverter ventilátor-vezérléssel, készülékbe építve.

Airleaf Katalógus 2016. Letöltés

Airleaf fan-coil műszaki leírás ­bdf29d01 Letöltés

Airleaf fan-coil végfelhasználói kezelési utasítás­ Letöltés

Airleaf SL SLI RS SLS RSI fan-coil telepítési­ utasítás Letöltés

Airleaf vezerlők ‘beépítési, beállíási­ utasítása­­ Letöltés

Menü

 • Főoldal
 • Hőszivattyú (ON-OFF)
 • Hőszivattyú (inverter)
 • Fan-coil
 • Monoblokk klíma
 • Talajszonda
 • Tudástár
 • Kapcsolat

Kapcsolat

HOTJET
Alternatív Energiahasznosító és
Építőipari Kft.

2151 Fót, Somlói utca 52.
+36 (20) 925-4726
info@hotjet.hu

Tanúsítványok

CE megfelelőségi ‘tanúsítvány - Airleaf fan-coil Letöltés
CE megfelelőségi ‘tanúsítvány - Ephoca hőszivattyú Letöltés
CE megfelelőségi ‘tanúsítvány - Hotjet (en) Letöltés
Hotjet w EHPA labortanúsítvá­ny geotermikus­ hőszivattyúk Letöltés
Hotjet W EHPA labortanúsítvány­ víz-víz hőszivattyúk Letöltés
HOTJET 33W Certifikat B0 W35 Letöltés
HOTJET 10-25ONE2 Certifikat 35°C 55°C Letöltés
HOTJET 10-25ONE2 Certifikat 35°C Letöltés
HOTJET 10-25ONE2 Certifikat 55°C Letöltés
HOTJET 10ONE2 Certifikat 35°C 55°C Letöltés
HOTJET 10ONE2 Certifikat 35°C Letöltés
HOTJET 10ONE2 Certifikat 55°C Letöltés
HOTJET 25-45ONE2 Certifikat Letöltés