Kattintson ide a menü megnyitásához!

Nagy alapterületű családi ház extra hőszigeteléssel Balatonalmádiban

A hőszivattyúhoz képest igen nagy alapterületű családi ház Balatonalmádiban. Hasznos alapterület 286 m2, plusz 70 m2 garázs, amiben a hőszivattyús gépház is helyet kapott. A Hotjet 20ONE2 split hőszivattyú fűtést, hűtést és használati melegvíz-termelést biztosít monovalens módon. A hőszivattyús rendszer a hőszivattyú Siemens Albatros vezérlőjére kötött Siemens webszerver segítségével interneten keresztül is elérhető és számítógéppel okostelefonnal is bele lehet nézni a működésbe, állítani lehet a paramétereket, illetve a webszerver riasztási e-mailt küld hiba esetén.

Csopaki Hotjet-tulajdonos tapasztalatai

2016 nyarán került átadásra egy Hotjet 10w kútvizes hőszivattyús rendszer Csopakon. A 2016/17-es kemény télen a Hotjet 10w gép kiválóan vizsgázott, amiről – a tulajdonos engedélyével – itt olvasható a következő e-mailjének részlete. Ehhez elöljáróban tudni kell, hogy két szomszéd ház épült párhuzamosan és mindkettőbe kutas hőszivattyú került egymáshoz nagyon hasonló teljesítménnyel. Az egyik tulajdonos a Hotjet 10w gépet választotta, a másik pedig egy ugyanilyen Hotjet helyett egy ismert svéd gépet. A Hotjet-tulajdonos a következőket írta nekünk:

„…A ház fűtés-hűtés rendszerét tekintve tökéletesen elégedett vagyok, nagyon komfortos és jó a rendszer. Azt is számolja bele a futásba Kiss Úr, hogy nálunk a család női tagjai 23,5-24 C-ot tartanak a ház helységeiben. Emellett tényleg tartósan nagyon kemény mínuszok voltak.

Nagyvenyimi óvoda

EU társfinanszírozással elkészült a nagyvenyimi óvoda hőszivattyús fűtési-hűtési rendszere. Az épületet 2 db nagyteljesítményű Hotjet 50s split levegő-víz hőszivattyú látja el fűtő/hűtő vízzel.

12 kW geotermikus rendszer Gödön

2014-ben épített új családi házban telepített 12 kW-os geotermikus hőszivattyús rendszer. A hőszivattyú fűtést, passzív hűtést és használati melegvíz-termelést biztosít. A HMV tartály napkollektor rákötéséhez előkészített. Az egész rendszert Siemens Albatros szabályozók vezérlik (beleértve a jövőben kialakításra kerülő napkollektoros rendszert is).

INNOMAX Kft. Hotjet 12w hőszivattyúja komplex vezérléssel

Épületgépészeti tervezéssel és kivitelezéssel is foglalkozó szakáruház Mezőkövesden. A kutas primer energiaforrású Hotjet 12w az irodahelyiségek fűtése mellett bemutató rendszerként is szolgál. A puffertárolóra a hőszivattyú Siemens vezérlője által vezérelt napkollektorok is rádolgoznak. A rendszer külön érdekessége, hogy a hőszivattyú vezérlőegysége még egy pelletkazánt is vezérel.

Az első beüzemelt Gorenje hőszivattyú Magyarországon

Sikeresnek bizonyult a Gorenje hőszivattyú referenciahely kereső akciónk. Mindhárom gépnek van már gazdája és az első Gorenje víz-víz hőszivattyú már beüzemelésre is került Csornán. A hőszivattyú egyébként egy új, kínai gép helyére került, amellyel a tulajdonos elégedetlen volt.

Tisztelt Érdeklődő! Gyári döntés alapján befejeztük a Gorenje gépek forgalmazását és telepítését. A továbbiakban valamennyi megkeresésre legalább ugyanolyan, vagy magasabb műszaki paraméterekkel rendelkező és olcsóbb Hotjet hőszivattyúkat fogunk ajánlani.

Fémmegmunkáló műhely Hotjet 12w víz-víz hőszivattyúval

Horti egyéni vállalkozó fémmegmunkáló műhelyében, régi hőszivattyú kiváltására került a rendszerbe egy Hotjet 12w víz-víz hőszivattyú. Ez tehát nem egy csillogó-villogó referenciamunka, hanem annak bizonyítására szolgáló telepítés, hogy a Hotjet hőszivattyú – fogalmazzunk így – nem kifejezetten tiszta környezetben is kiválóan teljesít immár a második télen. Ráadásul radiátorokat szolgál ki!

Hotjet 12w komplex rendszervezérléssel

Kétszintes családiház Budafokon, melynek rendszertervezését a tulajdonos épületgépészmérnök végezte. A lakóterek fűtését és a kiegészítő helyiségek temperálását a talajszonda/víz hőszivattyú látja el, a használati melegvíz termelését alapvetően napkollektorok végzik. A napkollektorok számára kedvezőtlen időszakban a HMV-t a hőszivattyú termeli. Kiegészítő és egyben alternatív hőtermelőként egy faelgázosító kazán kapcsolódik a rendszerhez.

Menü

  • Főoldal
  • Hőszivattyú (ON-OFF)
  • Hőszivattyú (inverter)
  • Fan-coil
  • Monoblokk klíma
  • Talajszonda
  • Tudástár
  • Kapcsolat

Kapcsolat

HOTJET
Alternatív Energiahasznosító és
Építőipari Kft.

2151 Fót, Somlói utca 52.
+36 (20) 925-4726
info@hotjet.hu

Tanúsítványok

CE megfelelőségi ‘tanúsítvány - Airleaf fan-coil Letöltés
CE megfelelőségi ‘tanúsítvány - Ephoca hőszivattyú Letöltés
CE megfelelőségi ‘tanúsítvány - Hotjet (en) Letöltés
Hotjet w EHPA labortanúsítvá­ny geotermikus­ hőszivattyúk Letöltés
Hotjet W EHPA labortanúsítvány­ víz-víz hőszivattyúk Letöltés
HOTJET 33W Certifikat B0 W35 Letöltés
HOTJET 10-25ONE2 Certifikat 35°C 55°C Letöltés
HOTJET 10-25ONE2 Certifikat 35°C Letöltés
HOTJET 10-25ONE2 Certifikat 55°C Letöltés
HOTJET 10ONE2 Certifikat 35°C 55°C Letöltés
HOTJET 10ONE2 Certifikat 35°C Letöltés
HOTJET 10ONE2 Certifikat 55°C Letöltés
HOTJET 25-45ONE2 Certifikat Letöltés