Kattintson ide a menü megnyitásához!

Termékeink - Fan-coil

AirLeaf fan-coil

Egyedülálló formatervezésű, megbízható, szinte teljes csendben működő és télen-nyáron kellemes helyiséghőmérsékletet biztosító, DC inverter készülékek. Meghökkentően vékony, fémházas kivitelben készülnek. Bővebben.

AirLeaf SL extralapos fan-coil

Az Innova srl. gyár rendkívül elegáns megjelenésű, extralapos fan-coil családjának „legegyszerűbb”, de a vevők körében magasan a leginkább kedvelt változata. A „legegyszerűbb” kifejezés jelen esetben nem egyszerűséget jelent, hanem azt, hogy a frontpanelen alul van egy levegőbeszívó rács. Bővebben.

AirLeaf SLS kismagasságú extralapos fan-coil

A normál magasságú SL extralapos fan-coil kismagasságú változata, amelynek minden tulajdonsága jellemzője az SL változatéval, természetesen a teljesítményekben mutatkozó különbség (hiszen a magasság miatt kisebb benne a hőcserélő) kivételével, illetve azzal, hogy az SLS fan-coil csak kétcsöves változatban rendelhető (a négycsöves fan-coil két hőcserélője és dupla szelepe fizikailag nem fér el benne). Bővebben.

AirLeaf RS extralapos fan-coil

Az Innova srl. gyár rendkívül elegáns megjelenésű, extralapos fan-coil családjának magasabb műszaki tartalmú változata. Radiátoros hatású fan-coil, ahol az SL, SLS és SLI változatokban meglévő tangenciális főventilátor mellett mikroventilátorok is vannak. Bővebben.

AirLeaf SL és RS Full Flat fan-coil

A legelegánsabb megjelenésű AirLeaf fan-coilok, amelyeken nincs levegőbeszívó rács a készülék frontpaneljén, hanem helyette szervomotorral működtetett ajtócska nyílik fel, amikor a főventilátor indul. Egyebekben megegyezik az SL és RS változattal. Bővebben.

AirLeaf SLI beépíthető fan-coil

A piacon egyedülálló olyan beépíthető fan-coil, amely mindössze 13 cm mélységével a szűk álmennyezetekbe vagy vékony, pl. gipszkarton falba szánt ideális készülék. Bővebben.

AirLeaf RSI radiátoros hatású beépített fan-coil

Az SLI fan-coil magasabb műszaki tartalmú, radiátoros hatású változata, amelyben SLI változatokban meglévő tangenciális főventilátor mellett mikroventilátorok is vannak. Bővebben.

Filomuro magasan falra szerelhető fan-coil

A Filomuro egy új, innovatív fan-coil megoldás, amely lehetővé teszi a víz hőközvetítő közeggel működő hőleadó falra szerelését a hagyományos fan-coilokhoz képest magasabb elhelyezéssel. Bővebben.

Menü

  • Főoldal
  • Hőszivattyú (ON-OFF)
  • Hőszivattyú (inverter)
  • Fan-coil
  • Monoblokk klíma
  • Talajszonda
  • Tudástár
  • Kapcsolat

Kapcsolat

HOTJET
Alternatív Energiahasznosító és
Építőipari Kft.

2151 Fót, Somlói utca 52.
+36 (20) 925-4726
info@hotjet.hu

Tanúsítványok

CE megfelelőségi ‘tanúsítvány - Airleaf fan-coil Letöltés
CE megfelelőségi ‘tanúsítvány - Ephoca hőszivattyú Letöltés
CE megfelelőségi ‘tanúsítvány - Hotjet (en) Letöltés
Hotjet w EHPA labortanúsítvá­ny geotermikus­ hőszivattyúk Letöltés
Hotjet W EHPA labortanúsítvány­ víz-víz hőszivattyúk Letöltés
HOTJET 33W Certifikat B0 W35 Letöltés
HOTJET 10-25ONE2 Certifikat 35°C 55°C Letöltés
HOTJET 10-25ONE2 Certifikat 35°C Letöltés
HOTJET 10-25ONE2 Certifikat 55°C Letöltés
HOTJET 10ONE2 Certifikat 35°C 55°C Letöltés
HOTJET 10ONE2 Certifikat 35°C Letöltés
HOTJET 10ONE2 Certifikat 55°C Letöltés
HOTJET 25-45ONE2 Certifikat Letöltés